Datça Deprem : Muğla Datça'da deprem oldu! | Haber Son - Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi.

Datça Deprem : Muğla Datça'da deprem oldu! | Haber Son - Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi.. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça kıyılarına 225 kilometre uzaklıktaki depremin merkez üssüne, türkiye'den en yakın yerleşim. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.24'te. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden.

Dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum. Afad'ın verilerine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

DATÇA AÇIKLARINDA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM - Haberler
DATÇA AÇIKLARINDA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM - Haberler from foto.haberler.com
Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Deprem sırasında en özel tahliye afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, datça'ya 137 km uzaklıkta, merkez üssü yunanistan'ın lasithi adası olan son dakika haberi datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem! Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü'nden. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.24'te.

Yerin 15.13 kilometre derinliğinde olan deprem, datça ve çevresinde hissedildi.

Deprem sırasında karayolunda seyir halindeyseniz; Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: 0 1 dakika okuma süresi. Afad'dan yapılan açıklamaya göre, datça'ya 137 km uzaklıkta, merkez üssü yunanistan'ın lasithi adası olan son dakika haberi datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem! Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu.

Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 0 1 dakika okuma süresi. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Depremin merkez üssünün, datça ilçesine 66 kilometre mesafede olduğu ve yaklaşık 12 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

DATÇA AÇIKLARINDA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM - Haberler
DATÇA AÇIKLARINDA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM - Haberler from foto.haberler.com
Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından (afad) alınan bilgiye göre, saat 21.24'te. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında, richter ölçeğine göre, 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem yerin 8.6 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Datça'da korkutan bir deprem meydana geldi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). Yapılan açıklamada datça'daki depremin 7.9 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi.

Afad'dan yapılan açıklamaya göre, datça'ya 137 km uzaklıkta, merkez üssü yunanistan'ın lasithi adası olan son dakika haberi datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem! Datça kıyılarına 225 kilometre uzaklıktaki depremin merkez üssüne, türkiye'den en yakın yerleşim. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İçişleri bakanlığı, datça açıklarındaki depreme ilişkin olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını duyurdu. Afad'ın verilerine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum. Deprem, datça'nın yanı sıra çevrelerinde de hissedildi. Dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi. 0 1 dakika okuma süresi. Deprem sırasında en özel tahliye afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). Yolu kapatmadan sağ şeritte beklenilmelidir.

Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Akdeniz'de merkez üssü girit'in güneyi olan bir deprem meydana geldi. 0 1 dakika okuma süresi. Deprem sırasında en özel tahliye afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre datça açıklarında saat 04.52'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Datça'da 4.8 büyüklüğünde deprem » Aktur Postası - Datça ...
Datça'da 4.8 büyüklüğünde deprem » Aktur Postası - Datça ... from akturpostasi.com
Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad). Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesi tarafından yapılan. Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. 0 1 dakika okuma süresi. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Dördüncü deprem ise saat 04.00'te yine datça ilçesine 36.38 kilometre uzaklıkta ege.

Afad'ın verilerine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Kandilli rasathanesi'nden alınan verilere göre datça açıklarında saat 04.52'de 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın bildirdiğine göre datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem: Deprem sırasında en özel tahliye afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad). Muğla'nın datça ilçesinde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu arada, deprem datça ve çevre ilçelerde de hafif şekilde hissedildi. Kandilli afad son depremler listesi vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Datça kaymakamı mesut çoban, ege denizi açıklarında meydana gelen deprem datça ilçe merkezine 80 kilometre mesafede, 29 kilometre derinlikte. Ege denizi'nde datça açıklarında saat 13.22'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Datça deprem hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel datça deprem haberlerine son dakika deprem haberleri. Datça'daki depremin 4,3 ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi. Son dakika haberine göre, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar